Olivia Gardner Posted on 8:34 pm

Lees dit voordat u aandelen van Darden Restaurants, Inc.

We zijn de tel kwijt hoe vaak insiders aandelen hebben verzameld in een bedrijf dat aanzienlijk verbetert. Helaas zijn er ook tal van voorbeelden van aandelenkoersen die abrupt dalen nadat insiders aandelen hebben verkocht. Aandeelhouders zouden dus heel goed kunnen weten of insiders aandelen in Darden Restaurants, Inc. (NYSE: DRI) hebben gekocht of verkocht.

 

Zijn transacties met voorkennis belangrijk?

De meeste investeerders weten dat het voor bedrijfsleiders, zoals bestuurders van de raad van bestuur, vrij geoorloofd is om aandelen van het bedrijf te kopen en verkopen. De meeste landen eisen echter dat het bedrijf dergelijke transacties op de markt meldt. Amazon aandeel verwachting is hoog.

 

 

Wij vinden niet dat aandeelhouders simpelweg transacties met voorkennis moeten volgen. Maar evenzo zouden we het dwaas vinden om transacties met voorkennis helemaal te negeren. Een studie van Columbia University wees bijvoorbeeld uit dat ‘insiders eerder geneigd zijn om op de open markt de aandelen van hun eigen bedrijf te kopen wanneer het bedrijf op het punt staat nieuwe overeenkomsten met klanten en leveranciers bekend te maken’.

 

President Eugene Lee deed de grootste aankoop met voorkennis in de afgelopen 12 maanden. Die ene transactie was voor $ 1,5 miljoen aan aandelen tegen een prijs van $ 58,50 per stuk. Hoewel de aankoop is gedaan tegen een aanzienlijk lagere prijs dan de recente prijs (US $ 113), denken we nog steeds dat kopen met voorkennis positief is. Omdat de aandelen tegen een lagere prijs zijn gekocht, vertelt deze specifieke aankoop ons niet veel over hoe insiders denken over de huidige aandelenkoers.

 

Gelukkig merken we op dat insiders in het afgelopen jaar 4,7 miljoen dollar hebben betaald voor 79,31 duizend aandelen. Aan de andere kant hebben ze 1,79.000 aandelen verkocht voor $ 185.000. Over het algemeen waren de insiders van Darden Restaurants het afgelopen jaar netto-kopers. Hieronder ziet u een visuele weergave van transacties met voorkennis (door bedrijven en individuen) in de afgelopen 12 maanden!

 

Darden Restaurants is niet het enige aandeel dat insiders kopen. Voor degenen die graag winnende investeringen vinden, zou deze gratis lijst van groeiende bedrijven met recente insideraankopen slechts het ticket kunnen zijn. Pzifer aandelen in de verkoop.

 

Insiders van Darden Restaurants verkopen de aandelen

In de afgelopen drie maanden is er bij Darden Restaurants veel verkocht met voorkennis. In totaal verkocht onafhankelijk bestuurder Nana Mensah in die tijd voor $ 95.000 aan aandelen, en we boekten helemaal geen aankopen. Over het algemeen maakt dit ons een beetje voorzichtig, maar het is niet alles en nog wat.

 

Eigendom van voorkennis

Veel investeerders willen graag nagaan hoeveel van een bedrijf in handen is van insiders. Een hoog aandeelhouderschap van voorkennis zorgt er vaak voor dat het leiderschap van het bedrijf meer rekening houdt met de belangen van de aandeelhouders. Het blijkt dat insiders van Darden Restaurants 0,4% van het bedrijf in handen hebben, ter waarde van ongeveer US $ 60 miljoen. We hebben zeker elders meer insider-eigendom gezien, maar deze holdings zijn voldoende om afstemming tussen insiders en de andere aandeelhouders te suggereren.

 

Wat kunnen de transacties met voorkennis in restaurants in Darden ons vertellen?

Een insider heeft de afgelopen drie maanden geen aandelen van Darden Restaurants gekocht, maar er is wel wat verkocht. Maar we putten moed uit eerdere transacties. We vinden het leuk dat insiders een behoorlijk deel van het bedrijf bezitten. We hebben dus niet al te veel last van recente verkopen. Deze transacties met voorkennis kunnen ons dus helpen een proefschrift over de aandelen op te bouwen, maar het is ook de moeite waard om de risico’s te kennen waarmee dit bedrijf wordt geconfronteerd. Om u hierbij te helpen, hebben we 2 waarschuwingssignalen ontdekt die u in de gaten moet houden om een ​​beter beeld te krijgen van Darden Restaurants.

 

Natuurlijk kunt u een fantastische investering vinden door ergens anders te zoeken. Neem dus een kijkje in deze gratis lijst met interessante bedrijven