Olivia Gardner Posted on 8:14 am

Wil je afvallen? Eet aardbeien

Als je een bakje of twee aardbeien en room op prijs stelt, zul je op dat moment misschien geïntrigeerd zijn om te ontdekken dat diëtisten aardbeien voorstellen als richtlijn om in vorm te komen (uiteraard zonder de room).

Aardbeien zijn gewoon erg gezond

Dit wordt bevestigd door de verifieerbare waarheid, dat aardbeien normaal gesproken zoet zijn, weinig calorieën bevatten en een uitstekende bron van voedingsstoffen C. Evenzo worden aardbeien vrijgemaakt van geweekte vetten, cholesterol en natrium. Hoe geweldig is dat nu! Je krijgt van mij geen argumenten om te stoppen met het eten van zoveel junkfood, zo geweldig, je ziet het bijvoorbeeld hier op dit artikel terug.

  • Het is bovendien eenvoudig in te zien waarom aardbeien worden voorgesteld als een van de natuurlijke producten om te eten als onderdeel van uw dagelijkse voeding, afgezien van de manier waarop aardbeien een ongelooflijke traktatie zijn, zijn ze over het algemeen ook uitstekend voor u. , omdat ze rijk zijn aan middelen ter voorkoming van kanker die het lichaam helpen infecties af te weren.
  • Op deze manier, in het geval dat je ervoor hebt gekozen om goed te eten en wat gewicht te verliezen tijdens het transport, kies dan de eenvoudige manier en zorg ervoor dat je een behoorlijke oogst aardbeien kweekt.

Het impliceert dat we dit smakelijke natuurlijke product regelmatig op allerlei manieren eten, in borden met gemengde groenten, gebak, met bevroren yoghurt, enzovoort; maar om echt de voordelen te waarderen die aardbeien op tafel brengen, eet ze ruw binnen 4 dagen na de oogst. Zeven of acht middelgrote aardbeien staan ​​voor ongeveer 45 calorieën, dit wordt gecompenseerd door de manier waarop ze u een grote groep verschillende voordelen geven waar op dit moment niet naar wordt verwezen, vergelijkbaar met kalium, dit leidt elektrolyten in uw lichaam, eveneens B2, B5, B6 Magnesium, koper, oh! Heb ik omega-onverzadigde vetten opgemerkt? Ik ben verstrikt.

Aardbeien zijn vanaf nu een van de lekkerste en meest gangbare natuurlijke producten die tegenwoordig worden gegeten en zijn een eenvoudig biologisch product om te ontwikkelen, ze kunnen regelmatig worden ontdekt in de natuur. Deze zijn over het algemeen kleiner dan de ontwikkelde soorten, en de smaak is veel serieuzer.

  • Normaal gesproken zijn de beste aardbeien gewoon de aardbeien die u uit uw eigen gazon plukt en eet terwijl ze nieuw zijn. Een optie is om een ​​aardbeienboerderij te bezoeken als je er dichtbij woont. Het is duidelijk dat u beperkt zult zijn met betrekking tot het assortiment dat ze ontwikkelen, maar hallo! ze smaken allemaal heerlijk, met nauwelijks speciale gevallen.
  • De meeste gazonplantspecialisten zouden er niet aan denken om geen ruimte over te laten om dit reguliere natuurlijke product te ontwikkelen. Heb je geen kinderdagverblijf? Geen probleem; aardbeien kunnen effectief worden ontwikkeld op een galerij of een stralende plek op een veranda zoeken. Ze floreren in houders en balanscontainers met in ieder geval klagen. Met enorm veel assortimenten om door te bladeren, ontdekt u een smaakgrootte en -oppervlak die past bij de meest veeleisende smaakpapillen. April tot juli is het punt waarop ze bloeien met een overvloed aan biologisch product.

Wat zijn de voordelen van aardbeien eten?

Ze zijn zo bravo dat je ze misschien consequent moet eten? Tegenwoordig zijn er een paar verschillende manieren om hiermee om te gaan. Onderzoek aquacultuurbeplanting waar ongelooflijke resultaten kunnen worden bereikt of aan de andere kant zou een verwarmde kwekerij u het hele jaar door flexibel kunnen zijn met aardbeien, naast andere niet-beschikbare lekkernijen.

Als u een overvloed aan natuurlijk product heeft, kunt u overwegen om ze in de toekomst in te vriezen. Eerst moet je aardbeien kiezen die volledig zijn gerijpt; als je ze geplukt hebt, verouderen ze niet verder. Gooi beschadigde of zachte weg, selecteer degene met een schitterende glanzende rode schaduw en de bovenkant zal vrij groen zijn. Probeer ze niet te wassen, maar plaats een laag natuurlijk product op een papieren handdoek voor een paar dagen voordat je ze op een broodbord legt, elke laag om de beurt. Vries ze in voordat ze in een water- / luchtdichte houder worden geplaatst. Het zou twee of drie maanden nuttig moeten zijn, maar ze zullen een stuk zachter zijn na het ontdooien. De invoer is consequent te zien in de winkelrekken, maar aardbeien zijn een hulpeloze ontdekkingsreiziger, dus wees voorzichtig.